DNA Seminar Unipro

Maurice Beijk, Specialist Duurzaam Bouwen, MVO-ambassadeur, A+D architect bij Unipro bv

Bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand heeft Unipro haar visie op duurzaamheid op een praktische manier vertaald naar een moderne manier van bouwen, transporteren en produceren. Met deze “groene” omgeving heeft Unipro als doel haar afnemers, medewerkers en alle andere betrokkenen te inspireren tot “groenere” oplossingen. Want, duurzaamheid biedt kansen!

Over Unipro Unipro levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Ruim 50 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen dé basis voor perfecte vloeren. Unipro maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie Uzin Utz Gruppe uit Duitsland. Net als Unipro een familiebedrijf, gekenmerkt door “Grundlichkeit” en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur.

In het DNA van de Haaksbergse onderneming is een duurzaam en gezond werkklimaat stevig verankerd. Zo werd begin jaren ’80 al de stap naar  veel gezondere kunststof dispersielijmen gemaakt. Niet lang daarna, leverde Unipro als eerste in de markt uitsluitend oplosmiddelvrije UZIN lijmen. Maar nog steeds staat bij Unipro duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat is terug te vinden in het assortiment en verpakkingen, maar ook in het bedrijfspand.

Locatie: Unipro Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen

15.00 uur ontvangst met koffie en krentewegge 15.30 uur opening door de heer L. Pouwel, voorzitter DNA 15.35 uur introductie Unipro door Maurice Beijk 15.45 uur presentatie de groene fabriek van Unipro en zoveel meer.. 16.30 uur netwerkborrel 17.30 uur einde

Dit schema laat geen ruimte over voor een rondleiding, mochten jullie dit wel willen dan kan de rondleiding plaatsvinden na de presentatie om 16.30 uur, deze duurt ca. 45 minuten.

Meld u hier aan voor het seminar